Daphne

Jouw gepassioneerde paardenfotograaf in Noord Nederland.

Mijndierenfotograaf jouw paardenfotograaf Daphne Scholte Drenthe

Met passie voor paarden en honden, ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van de bijzondere band tussen mens en dier.  Als natuurliefhebber en dierenliefhebber geniet ik elke dag van de prachtige omgeving waarin ik leef.


Welkom op mijn website, waar jouw verhaal tot leven komt!

Laten we jouw verhaal met foto's vertellen


Ik woon in het prachtige Drenthe en deel mijn passie voor fotografie en liefde voor dieren op mijn website. Thuis deel ik mijn leven met twee kleine pony's, twee Wetters, drie konijnen en twee katten. Mijn speciale band met dieren heeft mijn oog voor detail en mijn vermogen om hun ware essentie vast te leggen sterk beïnvloed. Ik geloof dat de mooiste foto's ontstaan wanneer dieren zich op hun gemak voelen. Daarom streef ik ernaar om een ontspannen en vertrouwde sfeer te creëren tijdens elke fotosessie. Ik kijk ernaar uit om samen met jou en je paard onvergetelijke momenten vast te leggen op camera!

Mijndierenfotograaf, Daphne


Als gepassioneerde fotograaf in Noord-Nederland ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van de unieke band tussen paarden, honden en hun eigenaren. Bij Mijndierenfotograaf zet ik mij in om deze bijzondere momenten voor eeuwig vast te leggen, zodat ze gekoesterd kunnen worden voor de komende jaren.

Volg mij