Een fotoshoot met jouw paard

Hoe gaat dat nu precies?

Een fotoshoot met jouw paard

Wat gebeurt er na de boeking?


 • Na ontvangst van het ingevulde boekingsformulier neem ik binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op.
 • We kiezen samen een locatie, dag en tijd. Ik geef je tips over wat je moet meenemen en hoe je je kunt voorbereiden. 
 • Voor extra foto's buiten het pakket kunnen we afspraken maken.
 • Je ontvangt alle details, een welkomstgids en de factuur per e-mail. Hierin staat alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden.
 • De factuur moet vóór de aangegeven termijn op de factuur of shootdag worden voldaan.

Wat kun je verwachten?


 • De fotoshoot duurt meestal 1 tot 2 uur. We nemen de tijd voor natuurlijke en ontspannen momenten. Dieren blijven dieren. Ik bied professionele begeleiding met veel geduld voor jouw paard of hond. Daarom heb ik geen strikte tijdslimiet.
 • We maken de foto's op een locatie van jouw keuze. Een vertrouwde omgeving, een pittoresk natuurgebied of bij jou thuis/op stal.
 • Jij kiest de stijl van de foto's. Of je nu op zoek bent naar majestueuze portretten, actiefoto's of een ingetogen stijl. De fotoshoot wordt aangepast aan de persoonlijkheid van jouw paard of hond of jouw wensen.
 • Het resultaat van de shoot wordt in hoge resolutie geleverd. Geschikt voor afdrukken en digitaal gebruik. Je ontvangt een selectie van zorgvuldig bewerkte beelden.
Een fotoshoot met jouw paard in Drenthe, Friesland of Overijssel

De dag van de shoot is aangebroken


Op de dag van de fotoshoot is het belangrijk om op tijd op de locatie te zijn. De shoot vindt plaats rond zonsopgang of vlak voor zonsondergang voor het mooiste licht. Tijdens de shoot geef ik duidelijke aanwijzingen en neem ik de tijd voor jou en je paard of hond. We zorgen voor voldoende variatie in poses, locaties en close-up foto's. Je kunt ook van kleding wisselen indien gewenst.

Tips voor een Geslaagde Beeldreportage

 • Zorg ervoor dat je paard of hond netjes is verzorgd. Vlekken kunnen afleiden op de foto's.
 • Kies voor jezelf neutrale en comfortabele kleding. Voor shoots is het leuk als de eigenaar enigszins matcht met de stijl van de shoot. Ideeën vind je in de welkomstgids die je per e-mail ontvangt. Ik heb ook kosteloos een mooie jurk voor je te leen.
 • Breng helpende handen mee, wat lekkers voor je dier, doekjes en eventueel een mestboy.


Fotoshoot met jouw aard of hond in noord nederland

De Fotoshoot


De Fotosessie vindt altijd plaats op een prachtige buitenlocatie. Ik ken de beste plekjes voor het perfecte resultaat. De fotoreportage kan het hele jaar door geboekt worden en heeft altijd een gezellige en ontspannen sfeer. Je kunt ook deelnemen met meerdere honden of personen. Er is dan wel minder tijd per persoon en hond beschikbaar. Bij slecht weer wordt de sessie verzet. Bij droog weer gaat het altijd door.

Nabewerking en oplevering van de foto's


Op de dag van de fotosessie is het belangrijk om op tijd op de locatie te zijn. De shoot vindt plaats rond zonsopgang of vlak voor zonsondergang voor het mooiste licht. Tijdens de shoot geef ik duidelijke aanwijzingen en neem ik de tijd voor jou en je paard of hond. We zorgen voor voldoende variatie in poses, locaties en close-up foto's. Je kunt ook van kleding wisselen indien gewenst.